A 'Továbbítás ismert kollégának' beállítása

Módosítva ekkor Fri, 9 Okt ekkor: 8:45 DE

A funkció beállításához lépjen a 'Telefonszolgáltatás' → 'Alközpont' fülre, majd a bal oldali 'Hívásirányítás' menüben válassza a 'Várakoztatási sorok' menüpontot.

  1. Válassza ki azt a várakoztatási sort, amelynél engedélyezni szeretné a 'Továbbítás ismert kollégának' funkciót, majd kattintson a 'Szerkesztés' gombra.

  2. Lépjen a 'Várakoztatás a sorban' fülre.

  3. Jelölje be a 'Továbbítás ismert kollégának' jelölőnégyzetet.

  4. Állítsa be a következő paramétereket:

    • Átirányítási idő, óra — válassza ki azt az időintervallumot, amely alatt a funkció működik. A lehetséges értékek: 1 óra, 8 óra vagy 24 óra. Az időintervallum lejárta után a funkció nem működik.

    • Ismerős munkatárs hívásának ideje, mp — adja meg másodpercben azt az időtartamot, amely alatt a funkció megpróbálja felhívni azt az előfizetőt, akit erről a telefonszámról már hívtak az 'Átirányítási idő, óra' paraméterben megadott időintervallumon belül.

  5. Kattintson a 'Mentés' gombra.


Lásd még:

Várakoztatási sorok

A várakoztatási sor beállításai




Hasznosnak találta a cikket?

Nagyszerű!

Köszönjük visszajelzését

Sajnáljuk, hogy nem tudtunk segíteni

Köszönjük visszajelzését

Tudassa velünk hogyan javíthatnák ezen a cikken!

Válasszon ki legalább egy okot
CAPTCHA hitelesítés szükséges.

Visszajelzés elküldve

Köszönjük közreműködését és megpróbljuk a cikket kijavítani